уебдизайн

УЕБ ДИЗАЙН

Ние ще ви помогнем да на правите вашата виртуална визитна картичка. Просто е нужно да се свържете с нас.

Ние сме сигурни, че за да е впечатляващ един уебсайт, той трябва да комбинира в себе си няколко елемента, един от които е уникалния дизайн. Екипът ни разработва дизайн за фирми, организации и компании, които са добре познати на пазара. Затова сайтът им трябва да отговаря на тяхната корпоративна идентичност и същевременно да води не просто до привличане на клиенти, а до „пристрастяването” им към вашия сайт. Удивителните дизайни, които разработваме са съобразени с вашите вкусове и предпочитания, и са лесни и приятни за изолзване. Доказано е,че ако не успеете да задържите потребителя в самото начало, той напуска вашият сайт до 10-тата секунда. Ето защо дизайна има значение.

Подготовка

Най-важното в един сайт е първият поглед,който се определя от разположението на различните елементи,тяхното качество, цветовите комбинации и др.Поради това ние ви предлагаме един бърз преглед на дизайна преди цялостното конструиране и крайното оформяне на сайта ви. Вие ще имате възможност да го променяте и коментирате, а ние ще се стремим да удовлетворим вашите изисквания и желания.

Конструкция

Истинската магия започва от тук. Нашите опитни програмисти ще обединят последните постижения в модерните технологии за уеб дизайн, за да вложат във вашия сайт искрицата, която ще го направи жив за потребителите.

Ние ще ви предложим:
  • Уникален дизайн – за да е уникален вашия бизнес;
  • Технологиите, които ние застъпваме при изграждането на вашият уебсайт са: HTML, CSS, PHP, perl, Flash, MySQL, SQL, Java Script, Coldfusion, Flex, AJAX и др.;
  • Редизайн на сайтове – промяна на съществуващи дизайни на сайтове и препрограмиране за повишена функционалност;
  • Създаване на системи за управление на съдържанието (CMS) и системи за управление на ресурсите (RMS);
  • Поддържане и създаване на уеб страници и Интернет проекти;
  • Оптимизация за търсещи машини и поддържане на интернет присъствие.
 
 
 
 
Уеб дизайн